BALIKESİR / MANYAS - Kızıksa İlkokulu

''BİZE IŞIK TUT PROJESİ'' Kapsamında Meslek Tanıtma Etkinliklerimiz

Mrt

İngilizce Kitap Okuyorum Etkinlikleri Yapıldı.

Tem

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ''5 Temmuz-31 Ağustos'' tarihleri arasında oluşturulan ''Telafide Ben de Varım'' programı okulumuzda 24 Öğrencinin katılımı ve 2 gönüllü öğretmenimizin görev almasıyla başlamıştır.Telafi Eğitimi, pandemi sürecinde öğrencilerin uzaktan eğitim almasının ardından geliştirilen; fiziksel, sosyal, duygusal, akademik ve özel gelişim ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik plandır.

Nis

Yüz yüze Eğitim tüm hızıyla devam ederken 4.Sınıf Öğretmeni Elif Yakan rehberliğinde Fen Bilimleri dersinde ''Elektrik'' konulu etkinlikler deneylerle gerçekleşmiştir. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

TRAFİK HAFTASI NEDENİYLE TRAFİK KURALLARI ,HAZIRLANAN MATERYALLERLE UYGULAMALI OLARAK ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN ANLATILMIŞTIR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

İSTİKLAL MARŞINI SESLİ OKUMA YARIŞMASI İLÇE FİNALLERİ ÖNCESİ , OKULDA YAPILAN YARIŞMAYA ÖN ELEMEDEN GELEN 9 ÖĞRENCİ KATILMIŞTIR. KOMİSYONDA YER ALAN JÜRİ ÜYELERİNİN PUANLAMASI SONUCU EN YÜKSEK PUANI ALAN 4.SINIF ÖĞRENCİSİ RUMEYSA SÜNER OKULUMUZU İLÇEDE TEMSİL ETMEYE HAK KAZANMIŞTIR. BAŞTA EMEĞİ GEÇEN KOMİSYON BAŞKANI NİZAMETTİN BARAN'A , KOMİSYON ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDER , ÖĞRENCİMİZİ BAŞARISINDAN DOLAYI KUTLARIZ.

Mrt

4/A Sınıf Öğretmeni Elif YAKAN rehberliğinde 4.sınıf öğrencileri Müzik Eğitimi dersi için evinde tasarladıkları müzik aletlerini sergileyerek yaratıcı düşüncelerinin ne kadar üst seviyede olduklarını gösterdiler. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür eder  etkinlikte yer alan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

İlkokul 3.sınıf öğrencilerimize İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) sınavı yapılmıştır. 12 Nisanda başlayacak olan İYEP programı için salgının seyrine göre ÖDA'lar( Öğrenci Değerlendirme Aracı) Milli Eğitim Baknlığının belirlediği takvime göre devam edecektir.

Mrt

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftasında,okulumuz öğrencileri de bu özel ve anlamlı günün önemini anlatmak adına 3/A Sınıf Öğretmeni Ecem KUTBAY rehberliğinde çeşitli etkinlikler yapmıştır. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür eder, etkinlikte rol alan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz 2/A Sınıfı öğrencileri İngilizce Öğretmenimiz Ayşe Mutlu rehberliğinde At The Playground(Oyun Parkında) Ünitesiyle ilgili snapwords çalışmalarını okul panomuzda sergilemiştir. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dilerim.

Mrt

3/A Sınıf Öğretmeni Ecem Kutbay rehberliğinde geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz hünerlerini sergiledi ve ortaya harika ürünler çıktı. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 106.yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

İlçe genelinde yapılan resim yarışmasında İlçe 1.si olan 4/A Sınıfından Rumeysa Süner ve İlçe 2.si olan 3/A Sınıfından Emir Kocaağa'nın ödüllerini takdim ettik. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Mrt

100.YILINDA 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOYU ANMA HAFTASINDA İLÇE GENELİNDE DÜZENLENEN RESİM YARIŞMASINDA 3.SINIF ÖĞRENCİMİZ EFSA ASLANBEY İLÇE 2.Sİ OLMUŞTUR. ÖDÜLÜNÜ İLÇE KAYMAKAMIMIZ SN.FATİH YILDIZ TAKDİM ETMİŞTİR. BAŞARISINDAN DOLAYI ÖĞRENCİMİZİ KUTLAR EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Ana sınıfı öğretmeni Ceren Önen koordinatörlüğünde tatbikata tüm öğretmen, öğrenci ve personel katılmıştır. Depreme karşı alınması gereken önlemler video ve slaytlarla öğrencilere anlatılmıştır. Tatbikatta emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

''BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ (BİGEP)    Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesinin (BİGEP) hedefleri: ·  Yönetici ve öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerini desteklemek, motivasyonlarını arttırmak, ·  Öğrencilerimizi eğitsel, akademik, mesleki ve kişisel rehberlik hizmetleriyle desteklemek, ·  Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerine uygun sanatsal, sportif, kültürel faaliyetlerde yer almalarını sağlamak, kendilerini tüm yönleriyle keşfetmelerine destek olmak ·  Öğrencilerimizin çağın gerektirdiği donanımlara sahip, gelişime açık, nitelikli bireyler olmalarını sağlamak olarak belirlendi.