BALIKESİR / MANYAS - Kızıksa İlkokulu

BİZE IŞIK TUT

''BİZE IŞIK TUT PROJESİ'' Kapsamında Meslek Tanıtma Etkinliklerimiz

Tüm 3. sınıf öğrencileri İngilizce derslerinde öğrenmiş oldukları meslek gruplarını, diğer tüm 1,2 ve 4.sınıf öğrencilerinin dersine girerek tanıttılar. Gönüllülüğün esas olduğu etkinlikte, seçtikleri mesleğe ait detaylı bilgi vererek sunum yapan öğrencilerimiz, o meslek grubuna ait kıyafetler giyerek ve belirli objeler taşıyarak etkinliğe renk katmışlardır. Aynı anda farklı şubelere misafir olan öğrencilerimiz, İngilizce meslek tanıtımlarına yönelik sunum yaparak özgüvenlerine katkıda bulunmuş ve diğer sınıf arkadaşlarına örnek oluşturmuşlardır. Sunum yapmak istemeyen öğrencilerimiz, arkadaşları ile birlikte sınıflara girip izleme şansı bulmuşlardır. Öğrencilerimiz keyif aldıkları bu çalışma sayesinde meslek gruplarına ait bilgileri özümsemiş ve pekiştirmişlerdir.

Yayın: 11.03.2022 - Güncelleme: 11.03.2022 13:29 - Görüntülenme: 224